Friday, 26 July 2013

Perkongsian Esklusif Shaklee Collagen Powder

Terus kita lompat ke perkara sebenar berkaitan tajuk entry kali ni....(͡° ͜ʖ ͡°)

Khas untuk mereka-mereka yang masih berfikir sama ada nak cuba try test ke tak Shaklee Collagen Powder ni. Lepas baca entry ni, pasti mereka tu dah tak ragu-ragu nak terus grab sekotak Shaklee Collagen Powder yang super duper best ni.

Testimoni kulit cantik
1- Seorang pelanggan berpuas hati hanya selepas mengamal 3 SACHET sahaja Shaklee Collagen Powder ini. Kulit bertambah lembut, jerawat pudar, badan lebih bertenaga dan sebagainya. Sangat BERBALOI!!!

Kulit cantik Shaklee
2- Pengguna ini menghadapi masalah kulit sensitif yang mudah terbakar walaupun tidak kena matahari secara terus. Selepas 7 SACHET Shaklee Collagen Powder, tona muka semakin sekata & cerah tanpa kesan terbakar!3- Puan Wan Fatihanum  : sangat berpuas hati dengan kerana SCP membantu beliau mendapatkan kulit yang lebih lembut dan moist kerana beliau menghadapi masalah kulit kering.


Shaklee Collagen Powder
4- Puan Azrina : dipuji oleh suami kerana 'GERAM' dengan kulit isterinya yang kini lebih gebu dan lembut. Kesan sampingan, hanya dapat dirasai oleh pasangan suami isteri sahaja, yang pasti ianya mampu membuatkan suaminya tidak mahu berenggang dari beliau.
Shaklee Collagen Powder
5- Puan Dilla Jalil : perubahan dikesan oleh suami juga, dimana jeragat di muka beliau semakin pudar. Soon semua jeragat di muka, tangan dan kaki beliau juga hilang, kesan pengambilan Shaklee Collagen Powder secara konsisten.


Jadi, bagaimana sekarang? Masih ragu-ragu lagi mengena keberkesanan Shaklee Collagen Powder? Apa kata anda cuba sendiri dan rasailah sendiri kelainannya...(>‿◠)✌
Shaklee Collagen Powder
Dan pada bulan September 2012 yang lepas, artikel mengenai Shaklee Collagen Powder ini telah tersiar dalam majalah iSihat. Jadi anda boleh baca keratannya di sini untuk info yang lebih lagi. Selamat membaca dan mencuba...≧◔◡◔≦

**sertai group AMAZING STARS kami sekarang juga..terhad kepada 15 orang sahaja untuk bulan ini demi menjamin kualiti leaders yang bakal kami lahirkan**
================================================================

Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan mahupun pembelian sebarang produk Shaklee... 


fb : www.facebook.com/hani.zaha.7

fan page : www.facebook.com/VitaminsKita  
email : hani03_00@yahoo.com  
call/sms/whatsapp : 0192826397
TAWARAN HEBAT MENANTI ANDA!!! >_<
================================================================

No comments:

Post a Comment