Thursday, 24 October 2013

Original VS Tiruan...Vitamin C Sustainable Release Shaklee

Ingat CD je ke orang cetak rompak..Vitamin pun ada jugak tau...Kalo CD orang jual lebih murah dari yang original, tapi kalo dalam kes Vitamin C ni, harga yang dijual almost 2x ganda dari harga retail yang ditetapkan oleh Shaklee...

If sebiji harga retail Vitamin C tu dalam RM0.50, harga yang dijual oleh penjual tiruan ni pulak mencecah sampai RM1 sebiji. Punya la banyak bezanya..Bayangkan berapa diorg boleh dapat hanya dengan sebotol Vitamin C Shaklee tu je....Kesian la pada pembeli-pembeli yang tertipu ni...Dah la bukan dibeli dalam botol yang original (sebab diorang ni akan repack Vitamin C tu masuk dalam plastik/botol kecil), mahal pulak tu....Kesian...
vitamin c shaklee
vitamin c shaklee VS vitamin c organik
Tak pela, pada saya biarkan lah mereka iaitu para penjual Vitamin C organik ni dengan cara mereka. Jika mereka selesa dengan cara mereka ini, teruskan sahaja la. Bab dosa pahala plak, biarkanlah antara mereka dengan Tuhan...

Tapi kepada anda-anda yang bijak bistari, tolong la, saya merayu sangat..tolong la jangan tertipu dengan mereka-mereka ini. Belilah Vitamin C ini dari pengedar Shaklee anda yang sah dan bukanlah dari mereka-mereka yang tak berapa nak sah ni. Sila pastikan Vitamin C yang anda beli ni berada dalam botol Shaklee yang masih berseal dengan eloknya, dah bukanlah yang dalam plastik ubat mahupun botol kecil-kecil yang tiada berlabel.

Tak mahal pun kalo nak beli Vitamin C shaklee ni. 1 botol ada 180biji, anda hanya makan 1 biji sahaja sehari, jadi ianya mampu bertahan sehingga 3 bulan (jika anda jenis yang memang konsisten makan setiap hari). Harga sebotol baru RM92.50. Jadi memang lah sangat murah dan berbaloi-baloi....Makanya, bertindaklah dengan bijak ye wahai para peminat Vitamin C Sustainable Release 500mg Shaklee ni...Jangan jadikan diri anda mangsa kerakusan orang lain....

Ni saya share antara sebab mengapa Vitamin C ni sangat baik dan sangat bagus untuk badan kita....Lepas ni, jangan lupa order ye dari saya...15 botol je yang free lagi ni....
vitamin c shaklee

p/s : latest news...Vitamin C dah SOLD OUT kat semua branch Shaklee dan jual online.... tapi saya ada lagi...jom borong cepat....

**sertai group AMAZING STARS kami sekarang juga..terhad kepada 15 orang sahaja untuk bulan ini demi menjamin kualiti leaders yang bakal kami lahirkan**
================================================================
Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan mahupun pembelian sebarang produk Shaklee... 
fb : www.facebook.com/hani.zaha.7
fan page : www.facebook.com/VitaminsKita  
email : hani03_00@yahoo.com  
call/sms/whatsapp : 0192826397
TAWARAN HEBAT MENANTI ANDA!!! >_<
================================================================

No comments:

Post a Comment