Wednesday, 7 February 2018

Dear Diary Day 38

Assalamualaikum...
public gold agen kemasek kemaman terengganu
Hari ni tadi, macam biasalah pagi-pagi bukak apps google kat handphone, kunun nak bukak blog
BeautifulNara πŸ˜… Sekali ternampak berita tentang emas. Katanya harga emas lebih stabil berbanding pasaran saham yang mula merudum. Terus bukak website Public Gold dan tengok-tengok eh harga emas tengah turun...RM184/gram...Wow, good opportunities ni...

Sebelum tu, saje la nak bagitau yang suami saya sekarang tengah berdikit-dikit buat part time as Public Gold agent. So kalo korang ada nak buat simpanan dalam bentuk emas, boleh la roger dia πŸ‘‰ 0192826300 (zaha). Kami memang survey dan study dulu sebelum menceburkan diri dalam field ni, yelah benda melibatkan duit bukan senang-senang nak kluarkan kan...

So terus la saya whatsapp kat prospek yang selama ni dok aim nak bukak akaun GAP ni la under Public Gold. Memandangkan harga ni kira agak murah, maka terus la dia sign up dan bukak akaun untuk anaknya. Untungkan....

public gold agen kemaman terengganu
Sekarang ni simpanan dalam bentuk cash kat bank bukan lah the only way untuk kita menyimpan. Boleh opt untuk simpanan dalam bentuk emas juga sebab emas sememangnya diketahui lebih stabil dan diterima dimana-mana. Malah, dengan Public Gold ni, kita boleh pilih sama ada nak biarkan emas yang fizikal tu duduk dendiam kat bank ataupun kita nak simpan sendiri. Terpulang...

Nanti saya akan buat satu entry khas untuk cerita tentang Public Gold ni ye dan hasil dari apa yang kami survey 😊tapi kalo korang memang dah lama aim nak beli emas kat Public Gold ni, boleh terus contact suami saya HARI  NI juga ye sebab rugi sangat kalo tak grab harga harini....

Till then...

XOXO

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

p/s : kalo nak beli supplemen Shaklee, boleh la hubungi saya ye πŸ‘‡

pengedar shaklee kemaman terengganu




No comments:

Post a Comment