Friday, 20 December 2013

Terbongkar Set Kurus Shaklee Yang Awesome

Sememangnya terdapat banyak banyak lambakan set kurus di pasaran hari ini. Ada yang mahal mencecah hampir beribu ringgit, ada juga yang murah dan tidak pun sampai berpuluh ringgit. Malah ramai pengguna yang mudah terpedaya dan membeli produk-produk ini. Namun, adakah anda pasti akan keselamatan produk tersebut? Pernah kah anda memeriksa kandungan set produk itu sebelum anda membelinya?

Beberapa bulan sekali pasti kita akan dihidangkan dengan berita mengenai rampasan produk-produk kecantikan dan produk-produk kurus oleh pegawai penguatkuasa. Mengapa ini berlaku? Kerana produk-produk tersebut sebenarnya TIDAK dikaji sebelum dipasarkan ataupun mengandungi BAHAN TERLARANG merbahaya yang boleh mendatangkan kesan sampingan kepada pengguna.

Namun berbeza dengan produk Shaklee. Ianya telah melalui kajian, penapisan malah bahan kandungannya adalah terdiri daripada bahan-bahan semulajadi yang sememangnya SELAMAT. Malah produk Shaklee ini juga bukan sekadar membantu anda menurunkan berat badan, malah lebih daripada itu kerana ianya bertindak secara menyeluruh.

Mari ikuti pendedahan dari seorang pengguna Shaklee yang sangat berpuashati dengan set kurus Shaklee, malah bukan sahaja dapat menurunkan berat badan, beliau mendapat manfaat yang LEBIH BAIK dari pada itu. Ikuti kisah beliau...Bagaimana? Rasa ingin mencuba set kurus Shaklee? Anda boleh mulakan dengan set kurus Shaklee yang paling bajet yang berharga hanya RM100 sahaja. Ianya terdiri daripa Alfalfa (S) dan juga Lecithin. Sememangnya menjadi pilihan ramai pengguna yang bijak yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan tanpa kesan sampingan.

Hubungi saya untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai set kurus Shaklee yang lain serta bersesuaian dengan anda. Jangan ketinggalan.

**sertai group AMAZING STARS kami sekarang juga..terhad kepada 15 orang sahaja untuk bulan ini demi menjamin kualiti leaders yang bakal kami lahirkan**
================================================================

Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan mahupun pembelian sebarang produk Shaklee... 


fb : www.facebook.com/hani.zaha.7

fan page : www.facebook.com/VitaminsKita  
email : hani03_00@yahoo.com  
call/sms/whatsapp : 0192826397
TAWARAN HEBAT MENANTI ANDA!!! >_<
================================================================

No comments:

Post a Comment