Disclaimer

Blog ini adalah berkaitan kehidupan peribadi penulis sekeluarga & produk Shaklee serta penggunaannya dalam kehidupan penulis. Sebagai penjelasan, blog ini tak pernah dinilai oleh mana-mana Badan Pemakanan dan Dadah dari mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Setiap maklumat yang diletakkan di dalam blog ini tidak boleh digunapakai atau menggantikan sebarang rawatan perubatan dan konsultasi yang diberikan oleh para doktor ataupun pakar pemakanan, dan juga tidak boleh dianggap sebagai preskipsi. Sebaliknya, maklumat dan produk hanyalah bertindak sebagai rawatan alternatif sahaja. Adalah dinasihatkan anda mendapatkan nasihat doktor dahulu sekiranya anda mempunyai sebarang penyakit ataupun merasa tidak sihat.

Kesemua testimonial yang disertakan di dalam blog ini hanyalah sekadar perkongsian pengalaman dari mereka-mereka yang telah menggunakan dan berpuas hati dengan produk ini sahaja. Walaupun begitu, kisah-kisah tersebut tidak pernah sesekali disarankan mahupun disahkan oleh pihak pembuatan produk berkenaan.

Tiada claims, guarantee, warranty atau assurance yang dijanjikan melalui produk ini. Hanyalah sekadar perkongsian dari penulis kepada pembaca bagi mendapatkan kehidupan yang lebih sihat, selamat dan sejahtera melalui pengambilan supplemen yang semulajadi dan halal. Penulis dan pengedar berkaitan tidak bertanggungjawab untuk sebarang misinterpretasi atau salah guna maklumat dalam blog ini.

Feel free to contact me... (*,^)

email : hani03_00@yahoo.com
call/sms/whatsapp : 0192826397
fb : www.facebook.com/hani.zaha.7
fanpage : www.facebook.com/VitaminsKita
fanpage : www.facebook.com/healthykiddyzone 
No comments:

Post a Comment