Thursday, 17 April 2014

Vitamin Cinta Shaklee BUKAN Untuk Pasangan Skandal

married set shaklee
Ramai yang dah mencuba Vitamin Cinta Shaklee dan sangat berpuas hati dengan hasilnya. Yelah, daripada dok amik pil-pil yang belum disahkan keselamatannya serta kehalalannya, lebih baik amik Vitamin Cinta Shaklee yang sememangnya telah terbuka. Malah ianya juga selamat sebab diperbuat daripada bahan semulajadi serta mendapat kelulusan daripada KKM. Jadi memang tak de apa yang nak dirisaukan.

Pasangan-pasangan yang telah berkahwin, yang telah mengambil dan mencuba mengakui akan keberkesanan Vitamin Cinta Shaklee ini. Selain dapat merepatkan keintiman mereka suami isteri, Vitamin Cinta Shaklee ini juga mampu meningkatkan tahap kesihatan masing-masing. 

couple set shakleeApakah dia Vitamin Cinta Shaklee ini? Walaupun dah ramai yang mencuba, tapi mungkin ada juga lain yang tak berapa tahu tentang Vitamin Cinta Shaklee ini. Okla, hari ini saya nak memperkenalkan 2 vitamin yang terdapat dalam set ini. Ianya tak lain dan tak bukan, Vitamin E dan Alfalfa Complex. Ini set yang paling minimum, namun hasilnya tetap mampu mengeratkan hubungan intim suami isteri.

Vitamin E  adalah untuk sang suami, manakala Alfalfa Complex adalah untuk isteri. Bagaimanakah kedua jenis vitamin in berfungsi? Secara amnya, Vitamin E dapat membantu meningkatkan kualiti air mani serta tahap mobiliti spermaa. Jadi, bagi pasangan suami isteri yang masih belum dikurniakan cahaya mata, ataupun sedang merancang untuk menambah cahaya mata, sememangnya Vitamin E ini sangat sesuai untuk anda. Ianya dapat membantu membuka peluang yang lebih besar untuk kebarangkalian persenyawaan berlaku kerana kualiti sperma yang lebih baik serta ianya mampu bertahan lama dan cukup kuat untuk berenang mencari telur untuk tujuan persenyawaan.

Alfalfa Complex pula, yang lebih sesuai untuk si isteri, dapat membantu isteri mengatasi masalah keputihan dan merapatkan serta menguatkan otot vagina untuk kepuasan yang lebih sesama hubungan intim berlaku. Alfalfa juga boleh dikatakan mampu bertindak sebagai kacip fatimah untuk kaum wanita, jadi isteri-isteri tidak perlulah bersusah payah mencari dan makan kacip fatimah untuk tujuan ini lagi. Cukup dengan mengambil alfalfa complex, mereka mampu mendapatkan hasil yang setanding kacip fatimah.

Namun awas ye...Vitamin Cinta Shaklee ini hanya untuk kegunaan pasangan suami isteri yang dah sah berkahwin sahaja ye..Bukan pasangan skandal mahupun mereka-mereka yang belum berkahwin. Sat g ada yang terhasil daripada hubungan ini, sape yang susah?? Jadi, pastikan anda sudah berkahwin dengan sah barulah beli set Vitamin Cinta Shaklee ni ye....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tertekan dengan kenaikan harga barang dan kos sara hidup? Apa kata anda sertai kami untuk menjana pendapatan secara sambilan, tanpa modal yang besar. Hubungi saya untuk mengetahuinya dengan lebih lanjut....

jana pendapatan dengan keahlian shaklee
 


No comments:

Post a Comment