Sunday, 13 October 2013

Fenomena Shaklee Yang Fantastik!!!

Pernah tengok orang ramai-ramai macam ni kat mana-mana syarikat MLM yang lain tak??
shaklee fenomena
ihsan dari blog fb Master Azlin Azlan
Gambar di atas adalah keadaan di Head Office Shaklee, di Empire Tower Subang...Dan bukan disitu sahaja, boleh dikatakan disemua branch keadaannya adalah sama...contohnya di branch Kota Bharu..
shaklee boom
Malah saya sendiri pernah ke branch Wangsa Maju dan perlu menunggu sehingga 1 jam sebelum giliran dipanggil. Bayangkan..Dan keadaan ini bukanlah pada hari closing sahaja, sebaliknya SETIAP HARI adalah sama..Malah sebelum Shaklee dibuka lagi orang ramai sudah mula beratur di pintu bagi mendapatkan no giliran..
shaklee
146 orang lagi sebelum giliran @ HO pada waktu petang
shaklee
47 orang menunggu sebelum giliran @ HO subang pada jam 10.47am
Walaupun online sistem telah dilancarkan, tetapi seperti sistem-sistem di syarikat lain, sudah semestinya terdapat beberapa masalah, dan bagi Shaklee, oleh kerana terlalu banyak order, maka penghantaran tidak dapat dibuat dengan cepat. Malah syarikat courier yang bertanggungjawab ke atas penghantaran stok Shaklee kepada semua pengedarnya juga menghadapi kejutan kerana mereka langsung tidak menyangkakan perkara sebegini akan berlaku.

Ternyata kini ramai rakyat Malaysia yang mula prihatin dengan kesihatan mereka. Berlumba-lumba mereka semua ingin mendapatkan produk Shaklee yang bersesuaian dengan mereka, yelah rangkaian produk Shaklee bukan sahaja terdiri daripada produk kesihatan, malah juga terdapat produk untuk kecantikan, penjagaan rambut, kebersihan rumah serta penapis air. Sememangnya ianya sangat lengkap.

Jadi, bagaimana pula dengan anda? Mahukah anda menjadi sebagai daripada kami yang mana semakin ramai yang bertambah sihat dari segi fizikal dan mental, malah ramai juga yang mula menikmati kehidupan yang lebih selesa hasil daripada perniagaan sampingan mereka bersama Shaklee. Sehingga bila anda hanya sekadar menjadi pemerhati? Jangan lepaskan peluang keemasan ini kerana kini lebih mudah untuk menjual Shaklee kerana produknya sendiri telah menunjukkan keberkesanannya tanpa tolok bandingan lagi.

Ambillah tindakan SEKARANG dan sertailah kami di kumpulan kami bagi menikmati kehidupan yang lebih SIHAT, SELESA dan BERMAKNA...Hubungi saya sekarang juga...(>‿◠)✌

**sertai group AMAZING STARS kami sekarang juga..terhad kepada 15 orang sahaja untuk bulan ini demi menjamin kualiti leaders yang bakal kami lahirkan**
================================================================
Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan mahupun pembelian sebarang produk Shaklee... 
fb : www.facebook.com/hani.zaha.7
fan page : www.facebook.com/VitaminsKita  
email : hani03_00@yahoo.com  
call/sms/whatsapp : 0192826397
TAWARAN HEBAT MENANTI ANDA!!! >_<
================================================================

No comments:

Post a Comment