Saturday, 16 November 2013

Keahlian Shaklee Yang Tiada Tolok Bandingan

Agak-agak ada tak mana-mana kedai yang tawarkan keahlian secara PERCUMA dan secara KEBETULAN? Meh kita tengok beberapa Shopping Center yang ada offer keahlian :
  1. Jusco : keahlian RM12 untuk SETAHUN...
  2. Tesco : keahlian PERCUMA, dan dapatkan 1 point bagi setiap RM2 yang dibelanjakan di pasaran tersebut
  3. Mydin : keahlian dicaj untuk tempoh setahun, perlu dinew bagi setiap tahun
Cukup lah sekadar 3 contoh. Jika anda perasan, ketiga-tiga keahlian ini adalah perlu direnew setiap tahun (untuk yang subsribe bagi tempoh setahun), dan bayaran adalah sama bagi pembaharuan setiap tahun. Setiap pasaraya juga menawarkan keistimewaan yang tertentu khas untuk ahli mereka sahaja. Ini adalah satu cara untuk menarik lebih ramai pelanggan yang datang ke pasaraya mereka seterusnya berbelanja di situ dan menikmati keistimewaan yang ditawarkan khas untuk mereka.

Berbalik kepada Shaklee. Jika anda perasan, Shaklee juga menawarkan keahlian kepada para pelanggan mereka yang setia, seperti anda. Yang menarik tentang keahlian Shaklee ini pula, anda hanya perlu membayar yuran RM65 (semenanjung) / RM75 (sabah/sarawak), TAK termasuk pos, untuk keahlian SEUMUR HIDUP. Walaupun anda merupakan ahli yang tak berapa nak aktif, hanya membeli produk Shaklee beberapa kali sahaja dalam setahun, keahlian anda tetap dikira aktif. Bukan kah ini sangat menarik? Yuran keahlian sebanyak itu adalah sangat MURAH jika dibandingkan dengan harga produk-produk Shaklee yang sememangnya BERKUALITI, SELAMAT, MESRA ALAM dan BERKESAN. Malah produk Shaklee juga HALAL kerana ianya telah mendapat pengiktirafan daripada badan yang bertanggungjawab dalam memastikan kehalalan produk yang dikeluarkan di USA, iaitu ISA. Malah ISA ini juga diiktiraf oleh JAKIM. 

Apa keistimewaan yang bakal anda perolehi dengan menjadi ahli Shaklee??
  1. membeli SEMUA produk Shaklee pada harga ahli. Anda mampu JIMAT sehingga 15-20% berbanding harga pasaran
  2. bagi setiap produk Shaklee yang anda beli, anda akan mendapat point (uv) yang mana jika anda membeli produk Shaklee setiap bula sehinggan cukup point (uv) anda, minimum 150uv, anda layak mendapat bonus berbentuk CASH dari pihak Shaklee
  3. tanpa anda sedari, anda juga mampu mengumpul point (uv) sehingga anda layak untuk mendapatkan lagi 2 keistimewaan yang ditawarkan kepada ahli Shaklee iaitu : CAR BONUS & CONVENTION TRIP.
Ini adalah keistimewaan yang bakal anda perolehi walaupun anda hanya sekadar menjadi ahli makan sendiri sahaja (iaitu membeli produk Shaklee hanya untuk kegunaan sendiri sahaja). Bayangkan, anda hanya menggunakan rangkaian produk Shaklee ini untuk keluarga dan diri anda sendiri sahaja, TETAPI anda boleh mendapat pulangan yang sangat LUMAYAN. Cuba pula bayangkan sekiranya anda pilih untuk berbusiness Shaklee secara serius....Bukan kah lebih banyak keistimewaan yang akan anda perolehi dan sangat menguntungkan??

Pernahkan anda terbayangkan untuk memiliki rumah sendiri di kawasan yang eksklusif? Bagaimana dengan percutian yang bertaraf 5 bintang secara PERCUMA?? Juga cash bonus secara konsisten sehingga 5 angka setiap bulan??? 

Ini semuanya bukan sekadar angan-angan, sebaliknya ianya boleh menjadi kenyataan dengan Shaklee. Jadi, apa yang anda tunggu lagi. Sertai kami di Shaklee demi masa depan anda yang lebih cerah dan gemilang. Hubungi saya segera....

Semakin cepat anda menyertai Shaklee, semakin cerah peluang anda untuk menikmati kehidupan yang lebih selesa...
**sertai group AMAZING STARS kami sekarang juga..terhad kepada 15 orang sahaja untuk bulan ini demi menjamin kualiti leaders yang bakal kami lahirkan**
================================================================
Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan mahupun pembelian sebarang produk Shaklee... 
fb : www.facebook.com/hani.zaha.7
fan page : www.facebook.com/VitaminsKita  
email : hani03_00@yahoo.com  
call/sms/whatsapp : 0192826397
TAWARAN HEBAT MENANTI ANDA!!! >_<
================================================================

No comments:

Post a Comment