Thursday, 9 May 2013

VIVIX Shaklee, Value For Money, The Best For Health

Ecewahhh....tajuk dalam English la plak kali ni hihihi...spontan je idea untuk tajuk ni datang, so trus tulis, malas nak pikir translation dalam BM, nanti kang abis ilang semua idea.....

Ni last entry saya tentang VIVIX sebab rasanya saya dah cover abis tentang VIVIX ni. Teruja sangat nak berkongsi info tentang VIVIX ni sempena promo bulan May ni tu yang sampai 3 entry berderet tentang VIVIX je. Tapi, testimonial blum share lagi...camne ni...tak pelah, mbe next time...

So hari ni saya nak cerita tentang kandungan resveratrol yang terdapat dalam VIVIX ni yang mana ianya sangat baik untuk kesihatan serta penyumbang utama bagi proses anti-penuaan sellular VIVIX. Resveratrol ini memang sangat terkenal di negara-negara barat sebagai salah satu bahan untuk anti-penuaan serta mampu menyembuhkan pelbagai penyakit.

Tahukah anda mengapa masyarakat Barat sangat gemarkan red wine (hanya untuk non-Muslim sahaja)? Ini kerana, red wine yang diperbuat dari anggur mengandungi resveratrol. Red wine adalah diperbuat daripada anggur merah yang ditapai (sila refer sini untuk maklumat lebih lanjut). Anggur merah memang sangat terkenal dengan kandungan resveratrolnya yang tinggi berbanding white wine. Terdapat pelbagai kajian telah dilakukan yang mana ramai yang bersetuju bahawa resveratrol ini mampu bertindak sebagai anti-penuaan dan 'ubat' bagi banyak penyakit. Antaranya adalah seperti yang dinyatakan di sini dan juga kajian yang dilakukan oleh David Sinclair, seorang biologist dari Harvard Medical School (boleh baca dengan lebih lanjut dari page ini.

Namun, harga bagi red wine adalah agak mahal, malah kandungan resveratrolnya tidak setanding kandungan resveratrol yang terdapat dalam VIVIX kerana anggur yang digunakan untuk membuat VIVIX adalah merupakan anggur yang terbaik, malah ianya telah digabungkan dengan Elderberry dan Purple Carrot untuk menghasilkan resveratrol yang lebih banyak.

Mari lihat perbandingan ini....
*harga sebotol VIVIX dipasaran Malaysia ialah RM475 (semenanjung malaysia), maka sesudu VIVIX adalah bersamaan RM15.80*

Jika mengikut perkiraan di atas, anda perlu membelanjakan sebanyak lebih kurang RM900+- untuk mendapatkan khasiat yang sama dengan 1 sudu VIVIX daripada 100 gelas red wine. Ini adalah satu jumlah yang sangat besar. Malah, red wine jika diminum dengan berlebihan boleh membawa kemudaratan lain kerana ianya mengandungi alkohol.

Jadi, ini merupakan SATU BERITA BAIK kepada semua, Muslim mahupun non-Muslim kerana kini kita mempunyai alternatif yang lain untuk menikmati resveratrol pada harga yang JAUH LEBIH MURAH malah tidak memudaratkan dan HALAL juga.


muda dengan vivix shaklee

Jadi, apa yang anda tunggu lagi? Dapatkan sebotol VIVIX hari ini dengan harga promosi yng sangat menakjubkan dan mulailah kehidupan 25 tahun lebih muda dari sebelumnya. 

**serta group AMAZING STARS kami sekarang juga..terhad kepada 15 orang sahaja untuk bulan ini demi menjamin kualiti leaders yang bakal kami lahirkan**
================================================================

Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan mahupun pembelian sebarang produk Shaklee... 


fb : www.facebook.com/hani.zaha.7

fan page : www.facebook.com/VitaminsKita  
email : hani03_00@yahoo.com  
call/sms/whatsapp : 0192826397
TAWARAN HEBAT MENANTI ANDA!!! >_<
================================================================

No comments:

Post a Comment